RoboMarkets je nyní integrovaný do grafické platformy TradingView

03.10.2023 / 17:54

Vážení klienti a partneři,

s radostí vám oznamujeme integraci RoboMarkets do TradingView, platformy pro vytváření grafů a sociální sítě pro obchodníky.

Výhody této integrace pro naše klienty

  • Využijte řešení „vše v jednom“
    Získejte přístup k více než 15 interaktivním typům grafů, více než 90 nástrojům pro kreslení, burzovním screenerům, upozorněním, ekonomickým kalendářům, živému zpravodajství a dalším funkcím na jednom panelu, aniž byste se museli obtěžovat přepínáním mezi terminály. Použijte Pine ScriptTM, lehký a výkonný programovací jazyk pro vývoj vašich vlastních indikátorů a strategií.

  • Obchodujte za výhodných podmínek
    S účtem RoboMarkets StocksTrader můžete nakupovat a prodávat přes 2 000 akcií na TradingView. Obchodujte s obchodními podmínkami nejvyšší úrovně: se spready začínajícími na nule, konkurenceschopnými sazbami marže, minimálními poplatky a účty bez provize pro dlouhodobé investice do amerických akcií.

  • Připojte se k největší komunitě obchodníků
    Získejte přístup ke spoustě vědomostí a odborných znalostí. Podělte se o své nápady, naučte se nové strategie a posuňte své obchodování na vyšší úroveň.

Jste připraveni vylepšit své obchodní zkušenosti? Zaregistrujte si účet RoboMarkets StocksTrader ještě dnes a využijte sílu grafické platformy TradingView!

S pozdravem
Tým RoboMarkets