RoboMarkets získává ocenění „Safest European Broker“

17.03.2022 / 14:41

Vážení klienti a partneři,

Chceme se s Vámi podělit o radostné noviny: RoboMarkets je pyšným držitelem ocenění "Safest European Broker 2022" z The London Trader Show Awards. Jedná se o každoroční konferenci v Londýně, kde se scházejí finanční odborníci, aby diskutovali o různých trendech v obchodování. Součástí této události je také vyhlášení nejlepších brokerů za kvalitu jejich produktů a služeb. O vítězích rozhodují odborníci v rámci hlasování, které probíhá měsíc před zahájením konference.

Co to znamená pro Vás? Znamená to, že úrovně bezpečnosti Vašeho brokera si vysoce cení i odborná veřejnost. Tým RoboMarkets se neustále snaží zajistit maximální transparentnost Vašich obchodních operací, a získané ocenění potvrzuje, že jsme na správné cestě k dosažení tohoto cíle.

Vaše prostředky jsou v bezpečí

  • RoboMarkets je regulovaný broker dodržující přísnou legislativu EU.

  • Společnost je členem Fondu pro kompenzaci investorů (ICF) Kypr.

  • Každý účet je pod ochranou proti zápornému zůstatku.

  • Peníze klientů jsou uchování na oddělených účtech u největších bank.

Děkujeme, že jste s RoboMarkets! Neustále zlepšujeme kvalitu a bezpečnost našich produktů a služeb, abyste se mohli soustředit na dosahování svých cílů. Toto ocenění, stejně jako ta předchozí, je naším společným vítězstvím a v RoboMarkets jsme přesvědčeni, že nás čeká ještě mnoho dalších úspěchů.

S pozdravem,
tým RoboMarkets