RoboMarkets získal ocenění "Nejlepším brokerem pro obchodování s akciemi" a "Předním brokerem pro mobilní obchodování"

26.11.2018 / 12:46

Vážení klienti a partneři,

získali jsme prestižní ocenění "Nejlepší broker pro obchodování s akciemi" a "Přední broker pro mobilní obchodování" na konferencích "London Investor Show 2018" a "Manchester Investor Show 2018" konaných ve Spojeném království. Neustále pracujeme na vylepšování obchodních podmínek v zájmu obchodníků a naše snahy v tomto ohledu oceňují nejen naši klienti, ale v podobě nových ocenění také odborníci z finančního odvětví. 

Nejlepší broker
pro obchodování s akciemi

2018
London Investor Show

Přední broker
pro mobilní obchodování

2018
Manchester Investor Show

"Nejlepší broker pro obchodování s akciemi"

U RoboMarkets můžete obchodovat s reálnými akciemi a zároveň máte nárok na dividendy a další práva, stejně jako vlastníci akcií. Naši klienti mohou obchodovat s více než 3 000 reálných akcií amerických společností a s více než 8 400 CFD na americké, německé a švýcarské akcie, které jsou k dispozici v terminálu R Trader.

Přečtěte si více o obchodování s akciemi

"Přední broker pro mobilní obchodování"

Neomezený přístup na obchodní platformu 24/7 je velice důležitý pro každého obchodníka. S ohledem na tento fakt jsme vytvořili R MobileTrader, praktickou aplikaci pro chytré telefony a tablety se systémy Android a iOS. R MobileTrader je plně vybavená obchodní platforma, která se vejde do kapsy. Obchodníci jejím prostřednictvím mohou vkládat prostředky, číst analýzy, obchodovat na účtech MT4 a provádět stejné operace jako v platformě pro stolní počítače.

Vše o obchodních platformách RoboMarkets

 

Nehodláme jen nečinně sedět, ale uděláme vše pro to, aby naše služby a produkty získávali od obchodníků a odborníků ta nejlepší uznání.

S pozdravem,
tým RoboMarkets