Buďte mezi prvními, kteří se dozví o nových funkcích nástroje pro tvorbu strategií

27.03.2018 / 10:00

Vážení klienti a partneři,

S potěšením vás informujeme o novinkách v obchodní platformě R Trader. Mezi novinky kromě jiných patří vylepšení vyhledávacího pole pro obchodní instrumenty, zvýšení výkonu obchodní platformy a přidané funkcionality pro vytváření obchodních robotů v nástroji pro tvorbu strategií.

1. Časový indikátor
Od této chvíle můžete při vytváření svých obchodních strategií nastavit jako jeden z parametrů časové omezení. Například můžete vytvořit strategii, která aktivuje obchodní příkazy během prvních čtyř hodin po otevření amerického akciového trhu. Toto pravidlo lze aplikovat samostatně nebo v kombinaci s dalšími podmínkami určenými v nástroji pro tvorbu strategií.

2. Otevření na dalším baru
Tato funkce je užitečná při vytváření algoritmů založených na svíčkových formacích. Pokud zapnete funkci „Trading on the next bar“ u aktivní strategie, vypnete tak vyhledávání signálů pro každý tick uvnitř baru.

3. Průměrný spread při testování
Při testování svých strategií na historických datech máte možnost specifikovat průměrný spread a získat tak mnohem přesnější výsledky.

4. Nové šablony
Rozšířili jsme základní výběr šablon: přidali jsme několik zajímavých šablon pro vytváření obchodních robotů v nástroji pro tvorbu strategií.

Kromě toho jsme také upravili a rozšířili sekci "Umstel Helpdesk", kde naleznete odpovědi na své otázky ohledně nástroje pro tvorbu strategií.

Vytvořte svého prvního obchodního robota

S pozdravem,
tým RoboMarkets