RoboMarkets se stává prémiovým partnerem Eintrachtu Frankfurt

24.03.2022 / 08:00

Vážení klienti a partneři,

S hrdostí oznamujeme, že v roce 2022 se RoboMarkets stal oficiálním partnerem německého sportovního klubu Eintracht Frankfurt, který má více než stoletou historií. Eintracht Frankfurt je nedílnou součástí nejvyšší německé fotbalové ligy, držitelem titulu německého mistra a pětinásobným vítězem národního poháru.

Společnost RoboMarkets je přesvědčena, že sport a obchodování jsou neoddělitelně spjaty: jde o dva světy plné emocí, adrenalinu, bohatých zkušeností a chuti zvítězit. Přesně to nás s novými partnery spojuje!

Po dobu trvání partnerství, tedy do konce sezóny 2023/2024, bude RoboMarkets prémiovým partnerem klubu, což znamená, že si naše týmy budou vzájemně poskytovat informační a marketingovou podporu.

„S RoboMarkets se nám podařilo získat na palubu prémiového partnera, který o budoucnosti nejen přemýšlí, ale také ji žije. Frankfurt je jedním z nejvýznamnějších světových finančních center a pro všechny strany se zde otevírají zcela nové možnosti, z čehož mohou mít všichni radost.“

Axel Hellmann, mluvčí představenstva Eintrachtu Frankfurt.

Upřímně doufáme, že RoboMarkets a Eintracht Frankfurt budou postupovat kupředu společně, protože taktika a odhodlání vítězit a dosáhnout nových hranic jsou přesně to, co mají trading a sport společné.

Připojte se k našim vítězstvím a úspěchům:

S pozdravem,
tým RoboMarkets

https://www.robomarkets.cz/about/company/news/show/4550-eintracht-frankfurt-sponsorship-03-2022/