RoboMarkets: nová etapa spolupráce s BMW M Motorsport

28.07.2021 / 16:52

Vážení klienti a partneři,

RoboMarkets je oficiálním partnerem BMW M Motorsport od roku 2019 a s podporou pokračujeme i nadále. V roce 2021 se zapojíme do "BMW M2 Cup" a "24hodinového závodu na okruhu Nürburgring".

Jeden z nejsložitějších a nejznámějších závodů "24hodinový okruh Nürburgring" pro nás skončil úspěchem – tým č. 20 s vozem BMW M6 GT3 v brandu RoboMarkets dorazil do cíle na 6. místě. Velice úspěšných byl závod i pro zbytek BMW: celkem 20 vítězství a z toho 8x první a druhé místo současně. Žádný jiný výrobce něčeho takového nikdy nedosáhl.

„24hodinový závod na okruhu Nürburgring je vrcholem vytrvalostní sezóny a dělá nám velkou radost, že můžeme opět bojovat se silnou sestavou týmů a jezdců o celkové vítězství s podporou partnerů, jako je RoboMarkets. S RoboMarkets jsme skvěle spolupracovali v DTM a jsme velmi rádi, že se nám nyní podařilo přenést partnerství do závodů GT“.

Thomas Felbermair, viceprezident pro prodej a marketing BMW M GmbH

Série závodů "BMW M2 Cup" se bude konat od 23. července do 3. října na tratích v Rakousku, Belgii, Německu a Nizozemsku. Závodu se účastní dva vozy s logem RoboMarkets – modrý vůz BMW M2 CS Racing a stříbrný vůz.

"Prodloužení spolupráce s BMW M Motorsport nás velice těší, a očekáváme skutečně vzrušující nadcházející sezónu. Závody na okruzích jsou každoročně pro zúčastněné týmy, které musí umět rychle reagovat a přizpůsobit se změnám ve svém okolí, velkou výzvou. BMW M Motorsport každoročně potvrzuje svou špičkovou úroveň tréninku, ochotu bojovat až do konce a podávat ty nejlepší výsledky. V tomto ohledu smýšlíme v RoboMarkets stejně – držíme se stejného přístupu a každý rok zlepšujeme naše produkty a služby. Proto nás velmi těší spolupráce a dosahování vítězství s partnerem, jehož hodnoty podporujeme."

Konstantin Rashap, obchodní ředitel společnosti RoboMarkets

Rozpis závodů najdete na webových stránkách a sledujte nás také na sociálních sítích, kde zveřejňujeme novinky a rozdáváme vstupenky na závody!

S pozdravem,
tým RoboMarkets

https://www.robomarkets.cz/about/company/news/show/4530-bmw-m-motorsport-sponsorship-prolongation-2021/