RoboMarkets se stává oficiálním partnerem BMW M Motorsport

20.05.2019 / 13:38

Vážení klienti a partneři,

RoboMarkets se v letošním roce stává oficiálním partnerem BMW M Motorsport. Během nadcházející sezóny oblíbené German touring car masters DTM (Deutsche Tourenwagen Masters) bude švédský pilot BMW Joel Eriksson soupeřit o vítězství ve zcela novém závodním voze BMW M4 DTM s číslem 47, jehož vzhled bude nápadně propojený se značkou RoboMarkets.

Velice nás těší, že se v nadcházející sezóně DTM můžeme spolehnout na tak velké množství silných partnerů. Právě díky nim se můžeme stát špičkou v závodech motorsport. Za to bych jim rád jménem celého týmu BMW Motorsport velice poděkoval. Také je pro nás velice důležité zmínit, že naše spolupráce zdaleka nekončí propagací jejich loga. Vždy se snažíme spolupráci nastavit takovým způsobem, aby byla co nejprospěšnější pro všechny zúčastněné strany. Společně jsme silnější

Jens Marquardt, ředitel BMW Group Motorsport

BMW M Motorsport together with RoboMarkets!

Velice nás těší, že jsme se stali oficiálním partnerem právě týmu BMW M Motorsport s významnou historií a vítěznou tradicí. U RoboMarkets si velice ceníme mimořádných skutků a snahy soupeřit o nejlepší možné výsledky a přesně tyhle hodnoty tým BMW M Motorsport skvěle ztělesňuje. Navázáním této spolupráce se rozšíří povědomí o značce RoboMarkets v Evropě. Přejeme týmu BMW M Motorsport hodně štěstí do nové sezóny a aby dosahoval svých cílů v každé fázi DTM.

Konstantin Rashap, CBO RoboMarkets

DTM sezóna 2019 se skládá z 18 závodů a první z nich se konal 3. května v Hockenheimu v Německu. Závodníci se poté přesouvají na Zolder (Belgie), Misano (Itálie), Norisring (Německo), Assen (Nizozemsko), Brands Hatch (Velká Británie), Lausitzring (Německo), Nürburgring (Německo) a nakonec se vrací do Hockenheimu, kde koná 4.–6. října 2019 finální závod.

Držte palce týmu BMW M Motorsport
společně s RoboMarkets!

Přidejte se k nám

New BMW M4 DTM racing car with RoboMarkets brand appearance

S pozdravem,
tým RoboMarkets

https://www.robomarkets.cz/about/company/news/show/4454-bmw-m-motorsport-sponsorship-05-2019/