Rozšířili jsme možnosti platformy R Trader a nástroje pro tvorbu strategií

17.09.2018 / 12:55

Vážení klienti a partneři,

stále získáváme zpětnou vazbu od našich klientů a jejich názory na naše produkty, abychom je mohli vylepšit a práce s nimi byla jednodušší. Dnes vás chceme seznámit s nejnovější aktualizací platformy R Trader a pěti novými funkcemi.

Co je v platformě R Trader nového?

Nové funkce v nástroji pro tvorbu strategií

Porovnávejte hodnoty indikátorů se stejnými parametry na různých barech. Například můžete zjistit, zda je nejnovější fraktál na vyšší hodnotě než předchozí. Funkce je dostupná v editoru strategií.
Kompletní návod nástroje pro tvorbu strategií

„Hloubka trhu“ (DOM)

„Hloubka trhu“ úroveň 2 vám umožní sledovat i ty nejmenší cenové pohyby a vy tam získáte mnohem přesnější představu o tržní situaci. Nástroj lze využít k předpovědi přesného času vhodného pro vstup nebo opuštění dlouhodobých pozic.

Trailing Stop

Trailing Stop je jedním ze základních nástrojů pro správu rizika a zvýšení efektivity obchodování. Funkce je poměrně jednoduchá, jelikož funguje na velice podobném principu jako stop loss. Na rozdíl od stop lossu však trailing stop sleduje cenu v pozitivním směru pro obchodníka. Jediné co tam musí obchodník udělat je určit interval mezi jeho pozicí a trailing stopem v pipech. Trailing stop je funkce, o jejíž chod se stará server, takže zůstává aktivní i když vypnete obchodní platformu.
Více informací o využití funkce trailing stop v platformě R Trader

Time&Sales

Tento nástroj lze využít na akciových trzích. Zobrazuje čas realizace obchodu, informace o nákupu a prodeji, cenu a objem daného obchodu. Díky této informaci můžete lépe odhadnout momentální počet prodejců a nakupujících a také celkový objem jejich obchodů.

Správa watchlistů prostřednictvím klávesnice

Přidávejte instrumenty do watchlistů stisknutím klávesy „Enter“ hned vedle vyhledávacího pole.

Jste připraveni otestovat nové funkce?

S pozdravem,
tým RoboMarkets

https://www.robomarkets.cz/about/company/news/show/4418-update-rtrader-09-2018/