RoboMarkets zavádí obchodování s reálnými akciemi v platformě R Trader

06.06.2018 / 13:19
money-expo

Vážení klienti a partneři,

V multi-asset obchodní platformě R Trader na vás čekají nové obchodní instrumenty. Od této chvíle můžete investovat do reálných akcií největších amerických akciových burz a zároveň se podílet na všech firemních událostech jako jejich vlastníci.

Počet nových instrumentůvíce než 3 000 akcií
Obchodní platformaR Trader
Pákaaž 1:20
Poplatek od 0,0045 USD za akcii

Založte si účet R Trader a získejte tak přístup k více než 11 000 instrumentů: reálné akcie, indexy, CFD na německé, švýcarské a americké akcie.

nebo můžete začít s bezplatným demo účtem

Jako multi-asset broker s více než 6 lety zkušeností se snažíme svým klientům vždy nabídnout ty nejlepší možnosti, jak diverzifikovat svá investiční portfolia. Naší nejvyšší prioritou je kvalita produktů: ať už se jedná o zaběhlé produkty nebo produkty, které byly teprve nedávno uvedeny na trh. Zájem evropských klientů o obchodování s reálnými akciemi stabilně narůstá a my jim nabízíme jedny z nejlepších obchodních podmínek na tomto trhu. Zavedením obchodování s reálnými akciemi v platformě R Trader jsme se jako broker dostali na zcela jinou úroveň. Nízké poplatky a účast na firemních událostech uspokojí požadavky drtivé většiny obchodníků.

Produktový manažer RoboMarkets,
Kiryl Kirychenka

S pozdravem,
tým RoboMarkets
https://www.robomarkets.cz/about/company/news/show/4391-open-real-stocks-trading-052018/