RoboMarkets v České republice a na Slovensku – pobočka v Praze

19.03.2018 / 15:37

Vážení partneři,

společnost RoboMarkets s potěšením oznamuje záměr rozšířit své obchodní aktivity v České republice a na Slovensku a učinila první krok otevřením své pobočky v Praze.

RoboMarkets, jako dlouhodobě stabilní finanční instituce v rámci Evropské Unie, spatřuje důležitost v přítomnosti na místním trhu. Zastoupení v Praze si klade za cíl poskytnout dodatečnou kapacitu potřebnou pro činnost společnosti v rámci tohoto regionu. RoboMarkets již nyní poskytuje vše pro potřeby místních klientů, jako je webová stránka a podpora v českém jazyce, účty v CZK, vklady a výběry peněz v CZK, čímž překonává bariéry a posiluje místní vztahy.

Prostřednictvím rozsáhlého průzkumu a analýzy trhu našeho českého zastoupení budeme mít možnost založit regulovanou společnost v České republice a rozšířit lokální působení. Tento region je charakteristický svou různorodostí, vysokým porozuměním finančním trhům a potřebou odborníků. Hlavním cílem této expanze je poskytnout našim klientům fyzickou přítomnost v jejich regionu a usnadnit tak lokální synergie.

Manažer rozvoje RoboMarkes
Kiryl Kirychenka

RoboMarkets Ltd kanceláře v Praze
Tančící dům, Jiráskovo náměstí 1981/6, Nové Město, 120 00 Praha 2

Společnost RoboMarkets proaktivně zavádí nové a inovativní produkty, které uspokojují rostoucí poptávku své rozmanité klientely. Cílem je poskytnout českému a slovenskému trhu konkurenceschopné podmínky, nabídku unikátních produktů a špičkové technologie. V RoboMarkets se rovněž připravujeme na akci s názvem "MoneyExpo", která se koná v Praze od 9. do 14. dubna, a těšíme se na setkání s klienty RoboMarkets na této akci.

S pozdravem,
Tým RoboMarkets

https://www.robomarkets.cz/about/company/news/show/4372-representative-offices-in-prague/